26 May 2013

Cuti Sekolah+kenduri kawen= soka...:)

Lame Tak update blog...
arini ase macam rajin jerr...
citer memula macam biasa la...arini ari ke tiga cuti sekolah..
Anak la cuti sekolah...aku memang dah lame pencen dari sekolah...kuang..kuang..kuang....

Citer bermula ari khamis petang..
Aku ke rumah mak mentuakusayang sebab mak mentua request nak makan nasi arab sempena ulangtahun perkahwinan nya....
soo..menantu yang baik ni(Jangan muntah hokey) tak sampai hati nak menolak.huwahuwahuwa....walaupon bukan pandai masak sangat pon...
pom pang..pom pang...ketuk ketuk..hiris2...
tup siap la..sehidangan..
semua makan macammmmm...ermmmm..boley la..
nak kata sedap sangat kan..takbur plak..tapi.....sedap la jugak..kihkihkih..

okey..
pastu Ali balik dari sekolah..babanya menjemput..
dari bawah lagi duk dengar suara melaung..
mamaaaa...Ali coti sekolah.........2Mingguuuu...beshhh!!(siap wat muka wahhhhbetapa gembiranyadie)
huhu
sokanya die dapat coti....
so tengah bercuti la tu....
dapat explore macam-macam dengan adik...
setakat arini tak kemana2...
kalau bejalan pon setakat kenduri kawen dekat2..tu pon yang rapat2 jer..

citer pasal kenduri plak..
kawan baik aku mase kat sekolah menengah..
Siti Jamilah..
dah pon selamat melangsung kan hari bahagianya..
Siti jamilah ni pemalu,lemah lembut sopan santun lahaiii..
ingat dolu2 kalu ade orang usik die merah padam mukanya..
so comel....

23.5.2013 majlis akad nikah..
malam
Masjid kg Pek

Dulu siti Jamilah ni tembam,cubby...
mase hari nikah..mak aihhh..
langsing..nyerr..
aku siap tanya lagi...Diet ker..huahuahua...

24.5.2013 bersanding

Laki die ni cikgu...
Diorang tak bercintun pon...
knal dari kawan ke kawan..
pastu terus masuk minang..
pastu terus terima..
wahhh g2.....
mase hari sanding pon nampak macam kaku lagi..
malu2 kocing g2.....

alahaiii..comeinya kawan aku...

Ni anak dara kg pek..
Hujung bulan 6 ni jadi cikgu sekolah menengah la die...bertuahh..

kat tangan die tu...
guest book..
sokanyer die dapat menolis....siap nak melending bagai..kahkahkah..

3anak dara 1mak dara..:)
semua anak dara telah di book..;0

peace!!

Semua gambar kat atas guna kamera orang..
aku punya simpan..
sebab nak bertenggek je lam gambar...kikhkihkih...




banyak uplode gambar nampakkkk...
selalu sekeping pon susahhh..
huhu..
yang selalu tu guna tab..
arini aku berkuasa!!...boley uplode banyak siket... sebab rembat brodben orang...
laju sket..
tak la sesemput biasa.mihmihmih....

okey la tata dulu untuk hari ni...


selamat pengantin baru SiTi Jamilah & Zukinor.....
semoga kekal hingga Jannah......

4 comments:

izzah said...

comelnya si pengantin....cuti sek ni memang xlari drp kawen2 ni kan...

Amanina Mads said...

tahniah..selamat pngantin baru buat kwn awk :)
musim kawin nie byk la kenduri..hehe

aSmiDar said...

Haa..kn..mesti kna kawen bila coti skul..
Xkawen xsah la coti...;)

aSmiDar said...

Tima kaseh ..;)