15 July 2013

Manik raya...Rezeki Ramadhan 1

Alhamdulillah...
Assalamualaikum..;)
Arini dah ari yang ke 6 kita dibulan ramdhan almubarak..bulan yang lebih baik dari seribu bulan....
Subhaanallah...banyak kebaikan,keistimewaan,ganjaran yang Allah jannjikan untuk kita.....
Samaada kita nak atau tak..itu terrrpulanglah pada diri sendiri...
Tepuk dada tanya la hati....
Walau bagaimanapun....
Untuk dapatkan keistimewaan tu sume..kita kena la berkorban sikit...
Berkorban dalam segala segi..
Terutamanya mental dan emosi...
Time ni memang banyak la dugaannya...
Dugaan datang dari setiap segi....
YA Allah...berikan la kami semua kekuatan untuk menghadapi ujian,dugaan mu Ya Allah....
Aku terima segalanya dengan ikhlas..kuatkanlah hati dan iman ku...

Ok la...Allah duga kita sebab kita insan bertuah yang terpilih!!
Disebalik dugaan tu...
Allah gandakan dengan rezeki berlipat ganda...
Alhamdulillah....
Arini nak tunjuk projek pertama bulan ni...tak tau la sempat ke nak tunjuk semua...
Memandangkan aku pon bukan menghadap je depan laptop setiap mata kan...
So..
Mana yang sempat aku tunjuk...
Bukan nak menunjuk pon...
Jangan la salah paham...
Saje tulis kasi ingat sume.....
Bila dh tua bongkok..buleh aku tengok balik...
Apeee yang aku buat mase muda remaja g2.....hihu..voley?
K..
Ni tempahan dari su..
Dari terengganu..
Su ni pelanggan tetap aku...
Kira kalau nak manik...aku tempat yang dituju..boley ke kata g2? Kan kata riak plak....huhu
Ok la..setakat ni die puas ati dengan kerja aku...
Alhamdulillah...syukur...
Ade 4pasang yg dah siap....

Pandangan atas...
bahagian lengan baju..
Comel sisik ikan si Alisha...;)
Yang ni...kat lengan dan depan baju sikit...
Pelanggan request nk sikit je manik sebab die jarang pakai baju warna itam...
So aku saje terai2 main warna...
Guna warna pink..
Nanti die boleh pakai tdung pink...
Xdela nampak baju tu itam sangat...
Bahagian depan baju....
Yang ni gamabr yang paling atas td..


Aku update guna phone...
Memang macam ni la...ade gambar pon dah syukur...
Hehe...
K la...
Nanti update lagi teratur sikit..
Sekian....

4 comments:

Haryati Juning said...

cantik la... :) pandai..semoga beroleh kerberkatan dibulan yg mulia ni :)

tenku butang said...

hai.. salam kenal,
follower no.213
done follow sini,
jom follow teman yea yunk..=)

http://tengkubutang@blogspot.com/ -->(official)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/ -->2nd blog

aSmiDar said...

Tima kasih....
InsyaAllah...
Amin...

aSmiDar said...

Tenkiu folow this blog...;)