27 March 2015

Bukak buku merah

17.3.2015 ari isnin...aku ke klinik kesihatan kt machang...tujuannya adalah untuk buat buku merah...
Buku merah???buku hape??

Alaaa...stiap kali mengandung mesti akan ade buku ni.....kalau p cek kt gomen laaa...kalau swasta xsure plak warna ape..macam2 warna kot....

Ehhhh...sebelom lupa,aku dh bagitau ke kat sini yang aku dahhhhhh...tretttt...tettt.tetttt...
MENGANDUNG!!

Yeayyy...bakal menimang anak yang ke 3..
Alhamdulillahh....syukur pada Mu Ya Allah....Dah lama xbranak ni...excited plak nak ade baby tecit.....Alisha pn dah 4taun dh.....die pn dah xsabar2 nak dapat adik.....

Okey...so tu jela nk bgtau ....dah lupa tujuan asal buat post ni....nnt dh ingat kita sambung balik....
Mengandung kali ni,macam biasa jgak...mesti buek2.....lotih ase..uhukkkkk
Tapi xpe...demimu wahai anak...mama harung jgk segala kesusahan....
Semoga sihat2 saja ye sayang kat dalam tu....
Mama babah abag ali n kakak losha xsabar nak tunggu baby keluar...
I love u so muchhhhh...
Muahhhhh cikedddddd

2 comments:

Nooriah Abdullah said...

tahniah As baby ke3 otw
kaknoor singgah follow sini, teringin nak makan apa2 jom ke blog kaknoor
http://nooriahnaim.blogspot.com/

aSmiDar said...

Terima kasih kak...insyaAllah..nt kita sggh...;)