14 December 2010

..........kat Airport ganu..:)

On the way nak menjemput jemaah haji kat Aiport terengganu...
Singgah sembahyang Asar kat masjid ni..kat jertih..lupa dah ape nama masjid ni..
dah siap sembahyang bagai teruskan perjalanan......
Ni dah sampai Airpot..jalan2 dulu lah kan sementara menunggu mereka sampai...

Makan-makan ape yang patut dimakan dulu...
Ali xde mood time ni..biasalah die kalau dah malam..memang die mengantuk..cian plak knasengkang mata lgi..
selalunya kol 9 dah lena....
cazen..bloger jugak...blog die??
Byna keropi story....)
Tengah memujuk ni...merenget-renget je kerjanya..
itu tak kena..ini tak mengena..
serba tak kena lah...

Bila dah merenget2..mane nak tahan kan..
soo...kuar dari cafe..jumpa benda alah tu...
bagi sorang satu terus senyum....
kakak(Anak sepupu) dapat bunga ros, Ali dapat Ultramen...

see...mudah kan nak pujuk...
bagi je rasuah..hehehehe...
(jarang2 tak pe)



psssttt : Byna...gambar lain nanti masuk lam Fb or email des...

7 comments:

.:. Maa .:. said...

bestnya g... mana air zam2? nk la jgk...huhuhuh

diana said...

riba kan aje..
maisara kalau mengantuk tak kena tempat
akak peluk je dia sambil riba kan..
tidur sekejap pun ok dah bagi dia..

ali dapat otomen terus hilang ngantuk ye..hehhe

BLADE EDGE said...

salam akak...

akak akan berada d tganu sampai bila? my house dekat jer dgn airport tu...

p/s: kan bagus kalo blh jumpa...

nur said...

ieda.. lom penah sampai ni
ALL IN ONE

aSmiDar said...

Maa : mari la balik...baju untuk amsyar pon ade mie beli nih..huhu

Diana : Ali merenget serba tak kena..riba pon tak nak..kna pujuk ngan benda lain jugak selain tido..

aSmiDar said...

Blade : akak dah balik kelantan dik...
nnt kita set tarikh kita boleh jumpa keh...:)

All : nnt boleh pegi yer..:)

Cik Tom said...

oh ke airport ganu amik parents,...so dr kelantan la ni..