15 December 2010

Sambungan kat Airpot ganu lagi...:)

Ni waktu tengah tunggu jemaah mendarat..lame giler bertenggek kat sini...
tak berganjak langsung sebab takut orang lain take over..tempat ni dah baaaaiiikkk punya view nak tengok dorang sume turun..hehehe..

kat skrin besar tu pulak tempat tengok jemaah2 dari mula mendarat,scan barang, dengar taklimat bagai..
sume duk tumpu kat situ je..

haaa...Ni tuan blog..
Duk bertenggek kat tiang..penat oooo..berdiri leh 2 jam....

Tunjuk Aeroplane kat Ali..


Abah, nenek, Mie dah sampai....pakai kopiah puteh tu abah..
ehhh...abam botak saya pon ade ...:)

Nenek..terharu kot..jumpa sedara mara semua....


Ade lagi kesinambungan kisah balik haji ni...
nanti ade mase kita citer lagi.....banyak pulak gambarnya..huhuhuhuh

10 comments:

.:. Maa .:. said...

da... jgn selalu dukung ali... awk tu ada baby... jaga molek... hehehe
adesss, i pun terharu tgk nenek kesayangan sedih... huhuhu... windu nk jmpa ;(

sarah-najwan said...

alhamdulillah..selamat sampai..

diana said...

nanti tunjuk
barang2 yang shopping kat sana ye..
heheh

~aSHa~ said...

dah cantik kan airport terengganu..

last mendarat kat airport terengganu taun 2005..masa tu airport lama..tak cantik..

yg baru tak pernah merasa lgi

Miz Ellysu Bahari said...

ayuh jom berbloggers ~

Cik Tom said...

sis org ganu ker??

Ummi Izzah said...

Alhamdulillah..selamat sampai semua..

Safinaz Hanum Ahmad Anuar said...

alhamdulillah selamat semuanya

aSmiDar said...

Maa : pewut kecik lagi...xpe kot..huhu

Sarah : Alhamdulillah...:)

Diana : dah siap ambik gambar sume barang2...publish je xsempat..pemalas tol skg..huhu

aSmiDar said...

Asha : mmg standat KLIA dah apot ganu skg oo...hehe

Miz : Jom...:)


Cik TOM : Akak Ore klate dik...:)


Ummii & safinaz : Al-hamdulillah...:)