05 January 2011

3 Bulan pertama :)

aiiiiiii...blog kusayang..lamenya tak jenguk dan terjenguk...asek ler tak de mase je sekang ni...malas pon ade...senjak2 berbadan 2 neh..hehe...tak elok kan ibu mengandung malas-malas..huhuhuh...

pepe pon keadaan sekarang dah under control..muntah-muntah pening dan loya pon dah ansur-ansuran nak beredar...perut stil tecit lagi...ala2 macam gambar kat atas la kot...keadaan beby pon macam tu la kot..tak scan lagi..asek tangguh2 je...dalam perangcangan nak buat kad untuk beby...tak sabar sebenarnya nak tengok the real beby..beby kita punya..huhuhu...sabar2..mungkin esok or lusa kot..mintak2 semuanya selamat...Amin...:)

perubahan untuk benda lain plak..
makan still tak lalu lagi...

mengidam..
tak de yang pelik2, cuma bila tertengok or terlintas kat fikiran tu je la..mesti tang2 tu jugak kena cari..mengada2 je lebih kot..hehehe

kerja.??

still jugak xde kerja tetap...cuma ade la 2,3 keping kad kawen yang orang tempah...
Alhamdulillah...rezeki beby....:)
ni dah lame bertangguh ni..dah nak due date orang nak kawen baru hegeh2 nak buat...tak sempat siap baru fadan muka ahku..kuikuihkuih...
k la..nanti cerita lagi...nak publish barang dari mekah asek tak hengat je...hekhekhek

7 comments:

iza said...

Salam...
Sama la kita, sambut baby thn 2011...
Jaga diri baik2..

BLADE EDGE said...

salam akak...

time bwk budak pun sempat jln jauh2 lg...sampai ke tganu pulak tu :-D

jgn lasak2 udah ler...

aSmiDar said...

same ek..
bestnya ade geng..hehe
okey..u pon jaga diri tau..:)


Blade : tak lasak la dik...biasa2 aja..hehe

~pinkylixi0uz~ said...

tahniah..!wah,nie anak yg ke 2 erk? or 3 dah?

Ogy said...

tahniah...take care ya :)

aSmiDar said...

ja : ke 2...hehe


Ogy : Thanks...:)

~miZz_nizZ~ said...

jge bby elok2=)