14 September 2011

Ali`s Bday

Dah besar dah anak bujang mama,Tahun ni dah 3tahun .23.8.2011..
Bulan Ramadhan Lagi taun ni..
kitaorang tak buat sambutan la mase ni sebab time tu kan pose..saja malas..kalau beli kek pon takde sape nak makan..sebab dah muak dengan juadah berbuka, lagipon mase singkat sangat,Babah pon sibok yang teramat sangat..rezeki murah bulan puasa ni....Alhamdulillah...
Sooo...jadinya kita berhutang la nak buat sambutan tu,Jumaat baru2 ni..bawak budak2 sume ke KFC, beli kek sejibik..pastu oder makanan macam biasa.hahhh makan ler..ape lagi..
 Banyak la citanya kalau bawak budak2 ni sume..bayangkan mama heret 4orang budak besau ni..pastu dukung sorang,sume duk pakat tengok kami,dalam hati mesti duk ingat mama beranak ramai..hehe dah la bebudak ni sume tak boleh nak duk diam..1 bangunan tu dijelajahnya...ni time nak potong kek..tak nyempat2 tunggu babah bawah makanan, ditibainya sikit sorang...
secuit..habis baju kotor..
 Bday Boy...berebut2 nak potong..tapi sebab ni bday Ali..soo bagi Ali dulu la kan...
 Selamat Ari Lahir sayang..mama Babah n Sume sayang Ali...
Luas2
Luas lagi dari lautan,
Dalam2
Dalam Lagi dr Telaga belakang umah kita
Banyak2,
banyak Lagi Dari Rambut sume orang
dan yang penting tak de sape pon yang boleh pisahkan kita kecuali Takdir....

I Love u More Then U LOve Me...

uhukhukhukhu...


 Okey..sambung balik cita..lepas je snap gambar nak potong kek tu..sume pakat duk terkam..Hancur kek kau...
errrmmm..biarlah asal bahagia...
 Yang ni pulak digigitnya lilin..ingat boleh makan...Habis sebatang aku ase..



Okey la,abis sini jela cita bday...Dah lame tak menulis ase macam janggal je..ayat pon kelam kelibut lintang pukang...Hajat dihati nak tukar rumah,nak buat header baru,nak cat rumah baru..tapi tak sempat lagi...nanti lah..huhuhu
ohhhh...1 lgi time Bday tu sikecik tak bape sihat...Sian die..Muntah mase dukung die..Abis baju mak bau asam..Jadi sepanjang majlis die adalah...
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
Tidoooo..
cian kan...
Tapi nasib baik jugak die tak meraung2..
kalau tak tang2 tu jugak harus ko sume balik..jangan harap nak celeberet bagai.........







p/s : Alisha baru baik dr demam campak.sedangenak dibuai mimpi...:)

3 comments:

Qu azniza ;) said...

waaa. sedap nyeeeee kek!!

diana said...

eida tukar template memang iklan hilang.tiap kali tukar template memang kena pasang iklan semula..
template baru ni lawa la..

link biru tu maknanya link entry yang selalu orang tinggalkan kat kotak komen kita.macam promote entry dia la..

cer tengok komen kat entry saya yang ni..

http://www.dianarashid.com/2011/09/skrip-hidup.html

ada komen dari Abah khalisha.
dia ada tinggal link biru tu kan??
tak boleh tinggal gitu.
nanti kalau banyak sangt link biru tu kat komen kita google akan delete blog kita.sebab itu spam namanya..

aSmiDar said...

haa..sedap sAngat..:)