13 July 2010

Harini berpuasa lagi....:)

seperti tajuk diatas...cehcehcehceh...

arini aku berpuasa lagi....
puasa ganti yer kawan2...
kat blog, facebook sibuk duk publish pose...pose...pose....
pastu bukak pose...buka pose...bukak pose....
hehehee

so arini aku pon terasa nk publish benda yang same gak la...
yerlah arini dah berapa aribulan dah...
berapa minggu je lagi nk Ramadhan ni...
xsempat ganti pose gak abislah aku..
Tinggal sket je lagi...
Sempat abis asenyer...InsyaAllah....tengah berkobar-kobar nk ganti lagi ni...
kuat...kuat...aku mesti kuat...

Tapi dah terpikir nk makan ape ek buka nanti..
tgk kat facebook saing aku si zuraida lokman tu duk publish chopstik chikencop (eja g2 ker)
ase macam teringin la pulak..

Tapi tekak aku ni tekak orang kampong..
nak kena makan nasi jugak..
ngn benda lain buat makanan tambahan leh r...huhuuuhuhu

Ermmmmmmm...
dah pikir dah....ase macam nk makan TOM YAM....
kat mane eh sedap...
ermmmmm...sedapnyer..
kol bape dah eh...
hehehe...xsabar lah pulok...
huhuhuhuhu
Cartoons Myspace Comments
Motif buh itik-kecik-comel-momel ni??????
konon2 tengah mencari tom yam la tu...
nak buh gambar tom yam xdop pulok yang sedap nampak dimata...
so baik tak payah letak..
tkut tertengok...
xlalu plak nak makan kang.....
letih pulok nk mikir nak makan ape plak..hihihihiiihihihihihi

❤  

bye..

5 comments:

BIDUD said...

Puan asmidar...hehehe...
tanye sikit...mcmne pn asmidar buat dash kt ayat chopstick 2?

aSmiDar said...

woh...woh...en bdud ...
masih disini yer..
huhuhu
nk wat dash..
g kat setting > select post editor >
tekan Updated editor...

pastu kat new post tu ade kat c2..
yang ABC die wat dash tu...
Boleh??
kalu xleh oyk balik deh....

~ maa ~ said...

oit da

~ maa ~ said...

pndai da... nk buat etek la desh tu. hik.da dh warak la loni, mesti la.... bini redo bgs... hahahaha

aSmiDar said...

huhuhuhu....warok dah la....tgk kuaga dio gane..huhuhuhuhu

haa..buat la desh mcm kt tu cara die..
hehehe