06 December 2012

Gajet baru;)

Alhamdulillah...dgn izin Allah..dan rezeki yang diberikan..
dapat jugak la aku tambah gajet baru...
mulanya aku malas nk membazir sangat...yela..beli ikut keperluan jer...bukan ikut nafsu...
tp en edo  cakap kalau teringin beli jer....
mase ni je nak merasa sume benda...
lagipon masih mampu katanya...
Alhamdulillah..aku pon macam mengantuk dsorong bantal la kan....huhuhuh
atenyer mudah kalau ade benda ni...sambil berjalan pon boleh guna..kalau laptop kna bersila bagai dulu baru bleh on...
tu pon kalau anak2 x meroyan berebut sama...
kallau dop gigit jari jela ko tepi dinding...hehe

tp...tp..tp..laptop ku tetaapp menjadi keutamaan...sayang die lebihh lg...hehe..ayat ambik at...;)
soo...apenyer gajet tu???
ni diaa






walau pon bukan Galaxy tab,walaupon xsama bentuk..xsame gaya...die tetap hebat..mantop..dan yang paling penting..
fungsi die samerr...boleh telfon,sms dan sebagainyer...lain1 lg la kan...
aku punyer jenama Ipro..keluaran terbaru buatan malaysia..
boleh la kan..janji ado...uhuhu..
Terima kasih untuk en suami;)
nanti bg lagi....


;) updet guna tablet baru...slow lg...pasni miati poqerot..huhu

6 comments:

.:. Maa .:. said...

Untungla... brapa rm
da?

miZz_nizZ said...

stuju2..kadang2 xleh byk pkir..nnt xjd pape lgsg!haha.smlm ade lucky draw utk dpt bnda ni..adoi..xmrsa.xkena!haha

aSmiDar said...

kurang dari 1k maa...muarah jer..
:)

aSmiDar said...

tula kata...besnyer kalu org nk bg free..

ridzuan sujari said...

tab leh bawak jalan2...gi on9 mana2 pun senang...nak update apa2 pun jadi best.hehe

diana said...

saya dapat galaxcy tab free..heheh..
sebwenarnya lagi seronok orang bagi dari kita beli sendiri..kan??

ida nak ke domain .my tu??setahun free.tahun2 seterusnyA bayar 2o hengget je.kalau nak cer pi kat blog ni.. http://www.coklateyes.my

kalau nak dah siap daftar nanti,tak tau setting nanti akak mintak tolong fariq tu yang tolong buat kan..