26 December 2012

Sapu sampah sarap,letak barang2 baru..hiks

Gedikss..
hehe..malam ni terasa macam rajin pulak...
jadinyer terhasilla idea2 untuk mengubah suai blog ni..
lame sangat dah tak bertukar..
aku sendiri nak masuk pon ase macam dah buhsan..

so..setakat ni dah tukar header baru,bacgroun baru,tulisan baru,sume baru la..
ase macam dah puas ati..
setakat ni la kan...
tapi yang bab header tu nk hengsot sikit ketengah,
tak pon nak tarik jadi panjang..
kena edit potosot blik..
nak letak kat tengah lupa plak cara macane...
Dah penat..
nanti2 la...bila angin rajin datang lagi..kita buat sampai muntah..huhuu...
okey..mase untuk merehatkan badan..tatat...

psss : Blog hilang kejap baru rajin nak sayang die balik..hikssss.....olol tayam blogku sayang..

3 comments:

diana said...

saya pun lupa dah cemana nak edit blog ni..setahun dah tak ubah apa2..orang pun dah bosan tengok..heheh

Hans said...

terus berusaha :-)

aSmiDar said...

Diana : haa...lame tak usik bab2 ni..lupa.dos..huhu

Hans..tenkiu..:)