30 November 2010

Dugaan kelmarin untuk Ganjaran hari ni..:)

Dah lame menyepikan diri dari dunia alam maya ni.Di alam nyata Alhamdulillah...eda masih lagi sihat dan masih lagi menyedut udara nyaman yang dipinjamkan untuk kita semua ni..Banyak benda yang berlaku akhir-akhir ini.gembira, sedih, silih berganti..yang pastinya segalanya dapat diatasi dengan kesabaran..:)

Allah Maha adil, Maha Mengetahui, Maha Mengasihani..Dia bagi ujian, dugaan hanya untuk mereka yang Die benar2 pasti dapat melaluinya..:)

errrrmmmmmm

Ali anak bujang mama pon dah makin besar, bila dah makin besar ni makin banyak la ragamnya kan..
sedikit perkembangan tentang die

Dah belajar2 tak pakai nappy ~ sebab tahun depan dah nak pegi skull...:)...penat jugak la duk lap2..sbb kadang2 Ali tersysyul jugak..hehehehe
Baru tukar jenama susu lagi, dari Isomil ke Anmum dan sekarang dah boleh minum Duth Lady yang coklat punya ~ Murah la sikit..boleh save bajet mama babah..:)
Dah boleh diharap sangat2 ~ Mama selalu muntah, dan Ali la yang tukang urut belakang mama bila mama duk uwek2..tak payah suruh2..dah tau tugas die...:)

lagi???

nanti mama pikir lagi..
nak uwek2 lagi ni....


psssttt : InsyaAllah...kalau tiada aral melintang tahun depan kami akan beraya ber4....:)

12 comments:

INCHIK PIPI PAU PANAS said...

tahniah kak....hepinye dapat baby!!!

diana said...

wah..
baiknye ali..
macam tu la kalau nak jadi abang..


lepas ni eda boleh la buat diary ibu mengandung..

.:. Maa .:. said...

dh berapa mggu da??? tahniah ye...

sarah-najwan said...

ooo..patut menyepi..nok bule adik lagi....akak pom sama..jika preggy je..mesti mabuk mengatasi segaalanya..tu yg xmenahan..

aSmiDar said...

pipi paus : mmg hepi...time uwek tu je tak tahan..huuhu


Diana : InsyaAllah..ade la modal kan..huu

aSmiDar said...

Maa : dah 2 bulan lbih..igt tak ore bt post yg preggy test tu tunjuk 1 line jer??1 line lg slow..
upenya mse tu mmmg dah ade dah...huhu


sarah : yup...tak tahan time muntah jer..aduhhhhh

BLADE EDGE said...

salam akak...

lamanya xde post..tertunggu2 jugak ni..hehehe


Waaaaaaaaaaaaaaaaa!! dah tambah lg sorg....

BLADE EDGE said...

ehh...lupa pulak... :-P

TAHNIAH...hrp2 la pompuan pulak..hero dah ada..hehehehe

aSmiDar said...

tenkiu blade..harap2 pon dapat gegel neh..hehe

EkiN said...

tahniah...tak lama lg ali dah dapat adik...yea....yea..

EkiN said...

tahniah...tak lama lg ali dah dapat adik...yea....yea..

EkiN said...

tahniah...yea...yea....ali nak dapat adik...yea...yea