03 November 2010

holoh-holoh-holoh

Time kita ade mase rajin nak berblog neh line plok duk jeles...
haish...
slow pon slow la...
aku tak kira...
kuang33

Arini dah okey sikit kesibukannya.
kerja tak de pon tak tau sibok ke benda hapa..hissshhh..

1 benda nak cakap kat sini..
aku dah dapat kerja..
bekerja dari rumah..
gaji masyuk la jugak dari tak de..
kerja ape???

design kad kawen...
Mak mertua punya perkiraan..
dapat gak kat aku..

lappy ni baru di install adobe illustrator..
jadi kelembapan nya semkain bertambah..
Tapi takpe..keje punya fasal...

Nak sambung buat kerja ni..
semangat-semangat-semangat..:)

10 comments:

Atsuko Ichirou said...

haha...
chaiyok2!!

Ogy said...

wahhh krestif pekerjaan tu...meh tlg designkan kad kawen mama....opsssss...hahaha sengal...nk kahwin berapa kali lg?

Safinaz Hanum Ahmad Anuar said...

Gud lak.. semoga dianugerahkan kelapangan rezeki

byna said...

besnye design kad.. nk j0in jgk..hukhuk..

Tomato Gurl's Life said...

wah bagusnya..kreatif ek akak..ade xlg keje dr umah??nak jugak..hihi..

BLADE EDGE said...

salam kak...

kini giliran saya pulak nak bermalas2an utk keje...slalu sibuk juga membosankan..

akak sudah ditagged...heheeheh

diana said...

arini line kat umah akak pun slow je..
traffic dah menjunam sebab tak bw..

dah dapat kerja ye..
tahniah..
dari duduk sja tak buat ape kan..

aSmiDar said...

At suko : tenkiu..:)

MamaGee : berapa kali kawen daaa???hehe..merajuk Mr B kang..

safinaz : terima kasih..:)

aSmiDar said...

byna : buleh sangat la..pening palo ni...ilustrator plok buat hal...


Cik Tom : belajar pon nak dr umah??
goyang kaki je la cik tom..hehe


Blade : tens tag akak..dah banyak akak utang ni..tak tau yg mne dah..aduuhhhh..

aSmiDar said...

diana : keje yg tak payah pandang orag yg boleh buat kita sakit..huhu