08 November 2010

Rindu mereka

diorang sume balik 10.12.2010..
huhhuhu...tunggang langgang doh rumah ni...
tak sabar tunggu mereka balik...


Ni sume gambar2 waktu nak hantar mie abah mak ke lapangan terbang 20aribulan baru ni..
5buah keter..
ramai la jugak..ciap bawak bekal bukak hidang kat hall sini..best makan ramai2..
dah 2minggu lebih dorang kat sane..
setakat ni sihat dan boleh buat amal ibadah dengan sempurna..
Alhamdulillah...
cuma mereka batuk2 selsema sikit sebab kat sana musim panas..

tapi tak kuat..
tukar musim jer....


sooo....tak sabar nak tunggu dorang balik ni....







pssstttt : Ali dah nangis2 mintak mie...mintak abah...mintak mak....baru kali ni berpisah lame sikit..huhu..sian die..sib baik la senang zaman sekarang ni...
rindu??? call jer.....:)

9 comments:

byna said...

mizz d0rg jugak.. salu k0l? bpe n0 d0rg??;)

Tomato Gurl's Life said...

sabar ye eda..xlama lg balik la..

aSmiDar said...

BByna : nnt aku bagi...

Cik Tom : okey Cik Tom...:)

BLADE EDGE said...

salam akak...


baru tgk dia post hari ni..hehehe

lama giler xpost...

diana said...

sape yang pergi ni??
berapa orang??
mak ayah eda je ke??

aSmiDar said...

Blade : hehe..rindu akak ker??


Diana : mak ayah n nenek eda..
gambar 1,2 dan gambar 3 tu nenek yg duk ats kusi...:)

BLADE EDGE said...

:-1 errmmm... boleh laa...

.:. Maa .:. said...

wah, my dad n my mama pun ada msk tuuuu... hehehehe

aSmiDar said...

Blade : hakss

Maa : watak kedua dlm ini cerita tu..huhu