14 August 2010

Malas Nak bUat kerje.

Malas sedang menguasai diri..
Hujan lebat membasahi bumi machang hari ni..
Bantal dan selimut seakan-akan memanggil untuk bersama diperaduan..
hahaha...
aduuuhhhhh..

hujan lebat kat sini..
mata pon turut lebat ni..
Bestnya kalau dapat landing barang sejam 2 seblom berbuka ni..
bukak-bukak je mata terus berbuka...
waahhh...syorga kan..

tapi jangan bermimpi disiang hari la eda oit..
Anda masih berada di oFis..
masih tinggal beberapa jam je lagi waktu untuk eda masukkakn kad comel yang diperuntukkan untuk pekerja-pekerja tiap2 bulan ke dalam mesin waktu..
time tu tandanya waktu dah cukup dan eda boleh balik...wahhhhhhhhhh

saje nak luangkan isi masa nak percepatkan masa berlalu..
eda dah edit Header..
ni tah header nya..

Suka sangat dengan gambar ni sebab macam ade convesation kat c2
macam hero cakap kat girl..
ehhh awak lawa la..
girl plak tersipu malu..n cakap..ohhhh yee???
dengan rambut yng diterbang angin..huhuhuhuhu
k la...eda ni cepat burim..
nnt kalu dah burim ngn header ni eda tukar la lain plak..

psssttt: Dah tau cara betul nak ejas size header...
yeeeeeeeyyyyyyy..!!!

2 comments:

ikiqzana said...

yer la.. so sweet gmbr header ni.. comel jer anak2 ieda.

salam kenal eda.

aSmiDar said...

hehe..Thanks..:)