04 August 2010

Nak Nuffnang??

Nak ajar macamne ek...
bukan susah ke ape..cuma nak tunjuk cara...
nak tulis saja aku pon belum lulus lagi..
kalau bagi aku link kan tutorial yang orang dah ajar boleh????
boleh la ekkk....

ade banyak blogger yang ajar cara nak tepek or daftar nuff ni..
tapi xingat dah yang lain lain tu...
kat sini ade 2 blogger yang aku perasan ade buat tutorial pasal nuff ni..
..

ni salah satu yang ajar cara nak tepek coding lam blog..


BLOG MAMAAQISH

pastu blog ni..

BLOG CEERA

blog ni banyak ajar tutorial tau..macam-macam ade...tengok je kat site die..
xpaham lagi boleh tanya..nnt die jawab la..

satu lagi blog kakak siceera ni..viruspadu..
tapi kat pc aku sejak 2 menjak ni xdapat nak bukak die nyer blog xtau nape..
aku ase pc ni detect nama virus tu kot..
kat laptop bleh je bukak..
huhuhu
 

hah..pasni boleh daftar nuff dah kan..
sebelum pegi ke tuto mereka2 ni daftar la dulu ngn nuff..
bukak web ni..
kalau belum daftar sign up okey..
isi ape yang die suh isi tu..
sampai tahap die nak suh tepek coding tu tengok la tuto2 diatas..
okey????

update : ni satu lagi blogger y ajar cara nak buh nuffnang..

BLOG INTANURULFATEHA
.
.
.
.
Selamat mencoba!!!!

8 comments:

MRS. K said...

kite dah 2 kali cash out nuff! heehehe

aSmiDar said...

besnyer..kita baru2 nak belajor..
lam akaun pon baru 2hengget..hehe.
ade member tnya cmne nk daftar..
tp xberape jugak nak ajr..so..
bgi link kakak2 diatas la..hehe

BIDUD said...

oi aku nk jgkk....
hoiii!!!!!!!!!!
kah3

aSmiDar said...

buat la en B oit..
memang nak suh kamu buat la nih..
huhuhu..
kita tau somtin xnak makan sorang..
kata sharing tu caring..
kann.kan..kan..

diana said...

same la ..saye pun baru je lagi ni..
care nak belajo tepek unit nuff
tu pun belajo senirik je..
nak dekat seminggu gak le baru paham..
maklum le,dulu sekolah tak tinggi..
hehe..

aSmiDar said...

huhuh..eda pon belajar ngn nuff jugak..
tapi terlepas pandang xjadik gak..
so kna la cari cara lain..
sbnrnya kalau tgk btol2 nuff ajar tu..dah boley dah..
nak senang cari la yang mudah nak faham ni..:)

BIDUD said...

xphm hape bende("~")

aSmiDar said...

BUAT 1,1
buat ` tgk 1..
last2 jadik la...huhuhu
try deh..