30 August 2010

Penyelesaian untuk malware the warning!!!

Ase macam dah setel..
tak tau la berkesan ke tidak..
masuk ke tidak virus tersebut kedalam pc kita..
InsyaAllah tak kot...


Aku try bukak web yang ade benda ni melalui mozila firefox..
dah tak ade okey..

sekarang guna goggle crome..

soo..kalalula korang nak masuk blog ni dan keluar benda alah merah tu..
masuk guna benda lain eh..kalau korang guna IE mase tu..try guna Mozila plak..

Okey???
jangan la berhenti masuk cini...
blog ini sunyi tanpa kamu..kamu dan kamu..hihihihihihi


psssttt : ohh terima kasih kepada peminat katie holmes kerana bagi cadangan..:)

4 comments:

mynuffnang said...

semua berpunca dari website gengblogger.. kalau blog korang kena korang cuma perlu buang link logo gengblogger tu.. sebab dalam logo tu ada link.. tu je..

aSmiDar said...

ooo..ye ke...cara ni lebih berkesan la...
thanks mynuffnang..:)

Tomato Gurl's Life said...

betul2 buang ling gengblogger je..sb ade ckp virus tu berpunca dr web gengblogger...

aSmiDar said...

cik Tom : nak buang macam ne ek??
xreti la...huhu