10 October 2010

Adik catu..Mama Catu..

Kalau Tak..Jangan Harap nak berbloging bagai.. .kalau tak buat budak comel ni ralik
macam ni..


psssttt: Mama Berblog...
adik berupin ipin..
babah bercekak pinggag..hikhikhik

19 comments:

diana said...

nak jugak dia dok diam ye..
bagus la..
budak baik ni..
hehehhe..

sarah-najwan said...

nasib baik anok ambo xsuko gini..bg mende lain..xpo..xnok main lappy2..hhee

~SukEMakAn~ said...

haha
comei tul kak nie
mana x cekak pinggang
sama2 buat xtaw je kat die
hehe

Nur Hawa Mohd Zin said...

hahah..anak akak tgk upin ipin..comel..suami akak biar ngadap tv

~aSHa~ said...

kalo abg dia nak join sekali...kena lagi satu...

aSmiDar said...

Diana : Cair budak ni dgn upin ipin..biar berpuluh kali tgk pon..
kalau tgk otomen...tak boleh duk diam jgk..ik..ah..ik.ah..

aSmiDar said...

sarah : Si kcik ni asal tgk org buat ape...sume die nak buat..
Ade sekali kita kat depan duk potong rmbut..die kat blkag duk ckur jambul dah...tak pasal2 kna botakkan semua..huhuh

aSmiDar said...

sukemakan : hehe..jaram2

aSmiDar said...

sukemakan : hehe..jaram2

aSmiDar said...

Hawa : suami akak kalau nk tau penggila ps2..
nnt nk buat entry pasal die plak..kalau dah ngadap bendalah tu,kita pon die lupa...

aSmiDar said...

Hawa : suami akak kalau nk tau penggila ps2..
nnt nk buat entry pasal die plak..kalau dah ngadap bendalah tu,kita pon die lupa...

aSmiDar said...

Asha : sib baik die tak de dik beradik lagi kak..hehe

Safinaz Hanum Ahmad Anuar said...

sekali ngan ayah dia patutnya... taklah cekak pinggang...

aSmiDar said...

safinaz : Ayahnya tak minat..hehe

Ckin Kembaq said...

Sama mcm ank sedara..kebtulan muka dia cm upin ipin..mmg tak ke mana la..hehe

Tomato Gurl's Life said...

comel la anak eda..suka tengok..baik je tengok cite..mak sibuk blogging..yang sian ayah..hehe

aSmiDar said...

Ckin : ekk??mesti comelkan..muka upin ipin real..:)

aSmiDar said...

Ckin : ekk??mesti comelkan..muka upin ipin real..:)

aSmiDar said...

cik tom : hehe..tak kena game ps2 lagi..kalau kena..anak kat mane pon tak tau si bapaknya..hehe