05 October 2010

Dah lama tak bersopim-sopingan

Al-maklumlah semenjak Baru lepas raya..
nak-nak pulak ade majlis kawen..
pitis habis melayang macam tu je..
dah lepas raya ni..
harus kering kontang..
gaji pon belom nampak batang dan hidung lagi..
xde bau2 pon lagi akan masuk kedalam CIMB aku..

soo..harus berjimat ceremat..
tapi kalau dah dasar mata ni tak boleh menengok benda yang berkenan..
haruslah aku grab jugak walaupon tis-tis tinggal titisan jer..
hohohohoho..
tadi jalan2 aku jumpa blog neh..
Jual henbeg la pulak..
dah la aku lame tak mengsopim bag..
kena pulak warna puteh bersih g2..
harga pulak boleh la tahan untuk aku yang tak berapa kaya ni..
huhuhuhu...
Aku grab yang ni..
omei tak..omei tak..omei tak..
tak kisah laa ade nmpak tak omei pon asal mata aku nampak omei..haha
opssss...pinjam gambar yer Tuan Rumah
aku beli kat sinun la..g la tengok kot ade terbekenan


tak bayar lagi...Ade hati ngaku aku punya..kuang3


psssstt : Tuan Rumah...Tolong promosi jugak neh...xde diskaun ker...*sambil mata kelip2 ala2 comel..;)

15 comments:

ModeRator said...

hehehe..tenkiu =) dah tolong klik kt nuff sebagai upahnye ^_^

aSmiDar said...

hehehe..tenkiu..:)
tggu eda msg ek..:)

nur said...

comey2.
tanak bagi free ke

ALL IN ONE

aSmiDar said...

free??
hehe..eda pon hutang ni..
cop gambar je baru..huhu

MASA said...

laa..hutang ke? hehe

aSmiDar said...

haha...a`aa..
hutang..
beg pon boleh pakai lam mimpi jer..hehe

diana said...

malam ni nak tidur boleh la
berangan2 pakai beg baru kan eda..??

~pinkylixi0uz~ said...

cun..!mahal x?nak p usyar g0p ah..hehe

aSmiDar said...

Diana : huhu..berangan saje..:)

Ja : Tak berapa mahal kot..sekali dengan kos pghantaran..g la tengok..huhu..

Tomato Gurl's Life said...

berapa harga beg ni??cun la siap boleh sling..cik tom mmg suka beg camni..

aSmiDar said...

Rm 45 sekali postge..mahal tak??
biasa je kan..
huhuhu

~SukEMakAn~ said...

comei kak
saye pon dok ingat ingat kat cardigan saye nampak ahad lepas
selagi xbeli mesti mimpi!
T_______T

aSmiDar said...

sukemakan : haa..akak tgk sekali imbas je beg tu..terus nk beli..
xperlu tgk 23 kali..
huhuhu..
kna ngap jugak cardigan tu...huhu

gnesop.com said...

lepas raya boleh shopping lagi?
memang hebat..

aSmiDar said...

lepas raya duit lain plak..huhu