11 October 2010

ooo..macam ni ker..hehe

Aritu beria eda buat entry tanya semua orang boleh ke tak boleh buat lebih blog dan daftar en nuff dengan e mael yang same...bukan ape..takot nanti yang dikejar tak dapat yang dikendong berciciran..mase tu baru padan muka tak malu kan..
sooo...untuk mengesahkan ianya BOLEH dan tidak akan ade istilah `Ayam terlepas tangan bau taik`..eda tanya jugak en nuff..baik kan diorang..tanya soklan budus pon dorang jawab dengan berhemah...hehe

sooo..berkaitan dengan tajuk..oooo..macam ni ker itu adalah ...iklan dah ade menari2 dalam eda & Contest tu..
ingatkan iklan yang same berjoget2 dalam ieda asmidar...rupanya tidakkkkkk....
ko..ko...aku..aku...hehe..die asing untuk eda & contest dan ieda asmidar...
sooo.hepi la ade 2 iklan baru......hepi..hepi...hepi..!!!


psssttt : dah ade blog kontest ni macam tak de kontest plak nak join...belum buat blog macam berderet je..soo..kalau ade kontest jangan lupa tag eda..heheeh

16 comments:

ainzuryn said...

akak langsung zero pengetahuan tentang nuffnang ni. masa wat blog dulu akak memang tak tau apa benda nuffnang tuu...hehe

marinahunny said...

saya pernah juga email nuff tanya tp x pernah berbalas pun, ke silap amat email? apa alamat email nuff yg betul ek?

sarah-najwan said...

tahniah dapat BE..

mengikut cadangan blogger otai pada akak..nak masyukkk lebih..kene up traffics utk BE...mesti 100 UV setiap hari..hepi2 blogging..

aSmiDar said...

Ain : sama la kak..mula2 mmg taktau pe..skg br tau skit22..huhu

aSmiDar said...

marinahunny : eda hantr ticket sgestion..
ade lam akaun nuff kita kan kat belah kanan atas sekali..bahgian contact..klik c2 pastu ambik ticket sugetion tak silap..then nnt die reply kat email kita..eda anta selalu die reply..bahasa rojak pon..huhu

aSmiDar said...

sarah : ni buke BE..ni campagn jer..uhuhu..pe2 pon kita ttp hepi..:)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

yup now dah ada iklan yang menari2 kat blog ni...pasni ni leh la masyuk k...mantapkan lagi blog ieda k

aSmiDar said...

Okey..Tima kasih mamaAqis..:)

diana said...

banyak dah dapat be, eda??

hamzah ian said...

banyak BE

sarah-najwan said...

huhu..xpe..sat agi..traffics naik..nuff bagilah BE..sabar menanti...hepi2 blogging deh..

Aleeya said...

woaaa rajinnye tambah blog hehehhe ..semoga usaha mendtgkan hasil..amin..:))

aSmiDar said...

Diana : ade la 3BE yg menari2 sekarang..hikss

aSmiDar said...

Hamzah : Alhamdulillah....:)

aSmiDar said...

sarah : okey....yang penting kita enjoy..:)

aSmiDar said...

Aleya : Thanks..:)