12 October 2010

Aku nak la seketul macam ni..

New Corolla Altis..
Bila ek aku boleh beli  ni seketul dengan duit gaji aku sendiri..
Gaji aku sekarang tak sampai pon seribu..ekekeke...10tahun lagi kot???heheh
ke nuffnanf nak bagi sedekah????haha..berangan lebih la makcik ni..
ke boley??
ni En Nuff bagi sedekah ....Tapi Bukan kereta tu la..
En Nuff Bagi aku Buffered Earning...ni yang ke11 die bagi..tenkiu...toce...toce..
see...Toyota Altis..Kalau la dapat free seketul depan mata..terus aku g ambik lesen keter kerbau..hakhakhak


Arini kna jaga kedai hp bos..Datang pulak seorang bangla...duk gesel2 depan aku panggil kaka2 nak mintak murah charger..aku bagi yg biasa tak nak..nak yang ori...lempangggg kang..baru tau...hahaha
Alkisahnya aku jugak yang lari duk jauh2..bukan ape..takut die guna sihir ke hape..tak pasal2 aku tangkap muat ngan itu mamat...iiiieeeeeeeeeeee....


pssttt : Dah la tak gosok gigi.....yurrrkkkk..

22 comments:

BLADE EDGE said...

salam...

eeeiiiiii..geli btul dgn mat bangla... cuba kalu dia sengih.. hehehehe..

sarah-najwan said...

whooaaa..BE dia lagi banyok..congrats..ada rezeki nati bole beli altis tu..

Tomato Gurl's Life said...

wah bestnye best ke 11??
hebat la eda ni..
cik tom baru 5..hehe..

aSmiDar said...

Blade : Tu la..baju pon kotor..ade hati nak sengih...

aSmiDar said...

Blade : Tu la..baju pon kotor..ade hati nak sengih...

aSmiDar said...

sarah : yg ke11 pon sikit2 je dah jadi matered..hikss

aSmiDar said...

Cik Tom : 5 pon mesti membiak2 baru jd matered kan...:)

diana said...

hahah...
tak gosok gigi ke??
alamak...nak cepat kot..
yang eda pi tengok gigi dia buat ape???
hahahhaha

nur said...

wah kencang BE.. tahniah2
p.s.. tak tahan cerita bangla tu..

ALL IN ONE

aSmiDar said...

Dian : haha..dah die asik mnyengih nk mintak brg murah...ee..tak lalu nak tengok

aSmiDar said...

Nur : ni bukan kes tak sempat dah ni..
kes tak kenal berus gg dah rasenya..hakhakhak

Sharinginfoz said...

saya nak juga

BLADE EDGE said...

rasanya kalau akak tgk dia menyeringai time mlm, lg best..yg warna putih jer nampak..

hehehe...

Amy Syaquena said...

salam...

jangan di layan sangat mamat bangla tue,kalau kita layan makin menjadi2 mula la perasan x hingat...amy dah masak dengan bangla nie, keje mengadap bangla....menyesal pulak jadi ejen bangla huhuhu...

jom join...


sinar raudah 'baby contest'

aSmiDar said...

sharinginfo : usaha..usaha...:)

aSmiDar said...

Blade : eee..tak sanggup akak dik..mintak jauh laa...

aSmiDar said...

Amy : Haaa?? Agen bangla??

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

tahniah dapat BE lepas ni leh la mantop kan lagi blog k

BLADE EDGE said...

hehehe...xpe..


Silalah ke blog BLADE EDGE

aSmiDar said...

MamaAqis : terima ksih..:)
Blog mama banyak jugak membantu..:)

budleee said...

penat tulis entry pasal kereta, takde lak iklan kete kuar..

kejamsss

aSmiDar said...

Tak kuar??
kt mne??