07 October 2010

Tambah Blog...Voleyyy??

Sedang mengedit2 blog yang satu lagi..
cadangnya blog tu nak buat untuk kontest..
Jadi tidak la bercelaru disini..
Sini tempat untuk merepek meraban je..
voleyyy???..

So kalau ade kontest kita jenguk sane..
Nak tanya jugak ni kalau eda daftar jugak itu blog dengan En Nuffnang..
Adakah Boleh??
Eda guna email sama..

So kalau daftar nuffnang tidakkah ianya menggangu ape2 yang sedia ade kat Blog ni??
Ke macamne??

Tolong sapa2 yang ade 2 blog,guna email sama,pastu daftar jugak dengan En Nuffnang..
Bagitau eda boleh ke tak..
pastu caranya..
pastu segala yang boleh dibuat
Boleh tak???

lambat pulak nak meloading gambar..
malas eden..
Ni ghopa blog baru Eda & Contest g2...
tak siap lagi ni..
tengah mengedit2 lagi...:)


psssttt : Tak tamak kan???
saje tak nak bercelaru..tanya dulu sebab takut yang dikendong berciciran yang dikejar tidak dapat..
baru padan muka akau..huhu

11 comments:

marinahunny said...

blh je eda, saya ada 3 blog guna email yg sama tp alamat blog lain2.. 1 blog utk dairi harian, 1 lg utk list kwn2, n satu lg utk join kontest psl negeri trg.. dan ketiga2 tu saya daftar dgn nuffnang..

manisz said...

rajinyaaaa.. saya yg satu yg ada ni punnn tk terlarat.. dh lah tk berdaftar dgn nuffnang.. :-)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

tol tu...asing lagi senangkan..tak la bercampur2 selain tu leh la register nuff gak...so leh dapat 2 sideincome...hu..hu..

aSmiDar said...

marinahunny : Kranya tidak mengganggu incom yang dah ade la??

contonhya campaign.
kalau untuk blog tu die letak kat blog tu je??
ke die letak jugak lam blog baru??

aSmiDar said...

manisz : haha..tak la..bukan rajin pon...blog ni dah lame ade cuma terbiar je..

ni baru nak godek balik..hehe

diana said...

buat la eda,,..
asalkan bahagia..
hahha...

aSmiDar said...

Diana : haahahah...dan haha lagi...:)

aSmiDar said...

MamaAqish : Income lain2 ek..tak paham lagi ni...huhuhu
tapi tape..nnt akn paham sdiri..huhu

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe pun ada cadang nak buat dua blog kak..satu ingat nak buat blog biz..tapi belom ada biz lagi..heheh

Tomato Gurl's Life said...

rajinnya eda..dulu cik tom ade gak plan nak buat 2 blog..1 lg utk contest tp takut takde ms nak buka blog..hihi..ape pun good luck!!teruskan apa yang eda rasa terbaik.

aSmiDar said...

Cik Tom : huhuhu..risau jgk ni..hehe
tgk la bape kerat nnti..:)