09 September 2010

Aku Banyak Buat Dosa dengan sume orang

ni la header...ni la kad rayae..
malas nak edit yang lain..
tunggu spupu edit pon lambat..kan dah ari raye..
tak sempat nak mintak ampun..
huhuuu
ehhh...jahat benar aku ni bila baca tajuk tu..
ye la...walaupon kita tak sengaja atau sengaja (jarang2 je sengaja okey)
kita tetap jugak buat salah..kita cakap pasal ikan kering yang dah busuk belom goreng pon kalau orang terasa kita cakap pasal die mesti die kata kita buat dosa dengan die kan..

okey..
dosa ni dikira Tidak sengaja!!!

Sengaja Tak sengaja pon tooootap jugak kena mintak maaf kan..

Sooo..dikesempatan yang baik pada bulan baik hari baik dan saat yang baik ini aku ingin mengucapkan selamat hari raya pada Semua oRang..
Mie Abah, kakak2,adik2, sepupu sepapat, anak2 sedara, anak2 jiran sebelah umah, mak cik pakcik, atuk nenek sume..

pada bos, kalau ade terasa dengan eda selama eda kerja ni..ampunkan eda yer..

rakan2 sekerja,k.shima, sal, piyu, abg bad, abg yie, mintak maaf kalau menyusahkan kamu sume kat sini..

Pada kawan2 UDM....mintak maaf juge..Atie, Ekin, Ros,NOr..dan sume kawan2 lain..
korang memang kawan paling best yang pernah eda ade..:)

untuk anak2 kucing, anak2 ayam yg penah aku sakat tu..aku mintak maaf jugak..walaupon mereka tak baca entry ni..

yang penting hati yang suci..sukar dicari..ehhh tiba2 plak..

okey.. untuk NOKK jugak mak mintak maaf yer..
mak tak tau ape salah mak kat kamu, kenapa kamu nak marah mak sangat, mak mintak maaf yer, halal kan makan minum mak(kalau ade)

Mak dah anggap 0-0 dengan kamu..
Mak rasa kamu je musuh aka orang yang nak marah mak SANGAT2 setakat mak berusia 23tahun ni..
ampun kan mak yer..

Mak pon dah ampunkan dosa2 kamu pada mak..mengumpat mak, kutuk mak kat belakang, bukak rahsia mak, hina mak, keji mak dannn
sume2 la...
MAK MINTAK MAAF YER...

Pada Blogger2 sekalian..kalau ade entry2 menyakitkan hati, terkasar bahasa, tersilap tutur kata..ampun maaf dipinta..jangan serik masuk page ni..okey..


LOVE U ALLsss..



pssstttt : Arini kerja separuh hari..bulan..nak pergi jalan2 dulu seblom balik rumah..kihkihkih

8 comments:

aja sharbini said...

slmt ari raye..=))

aSmiDar said...

sELAMAT hARI rAYER..:)

Jiey^Mien said...

selamat hari raya..
=)

EkiN said...

maaf zahir batin

atie_hidayatul said...

eh3...
nma i ader jgk ler lam snarai..
heheh...
i pn nk mntak maaf jgk ya darling..
spnjng kta knl...
andai slah n silap...
trksar bhasa n majuk manja3 2...
slalu nyushkn u time i skit dlu..
mntak ampun ya..
halal kn mkn mnum i ya...
luv u darling...
nnt jgn lpa dtg umh i tau...:)
slamat hri rya...

atie_hidayatul said...

eh3...
nma i ader jgk ler lam snarai..
heheh...
i pn nk mntak maaf jgk ya darling..
spnjng kta knl...
andai slah n silap...
trksar bhasa n majuk manja3 2...
slalu nyushkn u time i skit dlu..
mntak ampun ya..
halal kn mkn mnum i ya...
luv u darling...
nnt jgn lpa dtg umh i tau...:)
slamat hri rya...

aSmiDar said...

atiey : u tak de salah pe pon ngn i..
kita 0-0 lame dulu..
hrapnya kita kawan sampai mati....

Aminnn...:)

aSmiDar said...

jiey :sELAMAT hARI RAYE..:)

eKIN : mAAF zAHIR bATIN..:)