15 September 2010

OHH..TERKEZUZZ saya..hehehe

ade iklan baru muncul kat blog aku neh..
iklan ni..

pastu aku try la klik kan..
nak tau jugak ape isi dalam die..

tau ape die kuar??

kuar pom orang putih ni pakai baju sekerat..
die macam game la..
ingat tak dulu kita main patung kertas pastu maching kan ngan baju2 yang ade..
aku sempat main benda tu..
besss...

okey..
yang ni pon same..
die bagi pilihan baju2 tu..
aku pilih je yang mne dan tadi..
sebab kat sini mata telinga banyak..
mulut plak bleh tahan puake..heheheh..
kang tak pasal cakap aku bukak web lucah plak kat opis ni..hehe
seksi lagi..
huhu..
ehhh..korang try la..
hehehee..

blog blog orang lain pon ade jugak..
bukak la kat mne2 pon asal try...


psssttt : Cara tarik pelanggan ke gini??
hehehe

4 comments:

diana said...

eda..cemana cara nak letak link kat
gambo2 macam
yang eda buat ni ye?
ajo sat!

Sharinginfoz said...

macam2 jenis ada kan

Anak Serina Ngan Umie Aida

aSmiDar said...

Diana : Letak link mcmne tu??
kurang paham ler..
iklan ni sume dari nuffnang..

ke diana tnya yang mne??

aSmiDar said...

sharinginfo : haa..tu la..macam2 ada..:)