06 September 2010

Google Chrome Themes Gallery

Aku sekarang guna Google Chrome..Cepat dan tangkas sekali..
cara nak donlod??

taip je Google chrome nanti kuarla segala mak neka cara nak donlodnya..
memang puas hati guna goggle chrome ni..
tup tap tup tap je..yang guna Berut* band pon lancar perjalanannya.....kadang-kadang la..hikkk..

okey..nak cerita pasal Themes yang google chrome bagi..
lawa2..
gambar kat atas tu adalah pilihan-pilihan yang ade...

Aku sekarang tengah guna tema ni..
 haaa..see..comel kan...
biasanya kosonggg je kan..
yang ni ade lave lave...i loike..hehe dan ade gajah comel juge..


banyak pilihan lagi ni..
pilih je..dah boring tukar lagi..tak de sape nak marah..hikkk..

ni baru tukar ni..dah borim aku tukar lagi..kihkih



psssttt : mode nak raya dah ni..buat kerja pon dah malas..hehehe
pikiran nak sopim je ni..ade lagi yang belom dibeli....

4 comments:

Ckin Kembaq said...

google chrome mmg laju akak..ckin suka tu..hehe

aSmiDar said...

haa..tu la la kata..berbaloi-baloi kan..hihi

Maa said...

ma baru donlod jgk. hik. tp mana nk tkr theme tu....

aSmiDar said...

taip goggle chrome themes gallery asenya..tapi biasa die ade dah kat wall die tu..huhu