14 September 2010

Reunion alalala la tok!!

penat tunggu uplode gambar banyak sangat...fuhhhhh

gambar kat atas tu tempat yang dituju kelmarin..
on the way ke KB konfom nampak tempat ni..
sebab??
tempat ni tepi jalan sahaja...
kat trafik light okey...
ohhh...sebelom naik kereta nak bertolak ke KB
singgah ambik kek yang telah ditempah...
okey..ni la kek nya...omeii kan???
hehehe..
mesti la omei..
sebab aku yang tempah..kihkihkih
mula-mula sampai kita posing depan kek dulu..
ala-ala nak seting tempat bagai...
kita ambik gambar dulu...
senyum...senyum sengih..sengih dulu..
atenya makanan tak sampai lagi..
tak kan nak melopong je kan...
ni meja kita yer..
Dermazita adalah orang kuat yang menjayakan majlis ni..
ambik 2 meja..
satu laki dan satu pom..
sedang2 monyet jer..
pandai betul...
Ni antara hadirin yang hadir..
ramai yang dari STPM...
sebab budak2 SPM dah buat hari raya ke3..
so ni je la yang tinggal...
Acara dimulakan dengan memotong kek okey..
sorang ketua pengawas SPM dan sorang ketua pengawas STPM
Ni la Dermazita..
Orang kuat kita..
tanpa beliau..tak denya majlis hari ni..
Owner blog pon nak potong kek jugak...
hehehe
Dah siap makan..
acara bergedik2 kat luar la pulak..:)
Ni antara yang hadir..
sekerat je tinggal...
xpe la nanti kita buat lagi pastikan membiak yer korang2 sume...
ni lagi...
dah ade yang bekerjaya dan berumah bertangga..
namun masih ade yang solo molo..:)
Ni antara yang dah berumah tangga..kihkihkih
Dan mungkin juga bekerjaya....
owhhh..untuk hari raya ke 4 restoran ni full yer..
ramai yang buat REunion macam kitaorang jugak..
yang dah beranak berpinak2 dah..
besh je tengok dorang ramai giler..
Owner blog lagik..:)
okey..
lepas dah siap makan potong kek bergambar bergedik sume kitorang bergerak ke pantai pulak..
pantai cahaya bulan...
acara bergambar diteruskan....
Gambar lagi...
Lagi....
Dan lagi-lagi..
atenya sume giler gambar...
ke aku sorang jer????
kihkihkih
sorang mak dara dan dua anak dara..
mereka masih single tapi sudah berpunya okey..
no can aaaaa...
Mereka sume anak-anak dara....:)
Dan ni antara yang hadir..
sikit jer..
tapi tetap besh sebab mulut sorang-sorang macam bom atom..
mesti ade jer...
Bila dah penat bergambar dan berlari-lari dipantai yang indah
*tipu je berlari-lari...
kita sume singgah kat gerai ni plak..
minum air kelapa..
Tukang belanja adalah seorang Polis...
besh kan..
sorang polis..
nurse..Pegawai tu..pegawai ni..
Aku????


psssttttt  :ehhhh...dah abis gambar..kepada kawan2 yang berkenaan lam gambar ni nak copy ori punya gambar bagitau yer..
sebab sume gambar kat atas dah diedit..nak ambik yang tu pon sila la...

2 comments:

mahira oya said...

hehe..BE best tu...
sonoknye ke pantai bergambar..
lame x ke pantai..

aSmiDar said...

huhu..tu la kata..
besh g pandai..
dulu mase blajar kt trgganu..
ari2 pon boley pegi..
skg ni..
ermmmm...