01 September 2010

Dapat BE Ke 3

Rezeki-rezeki..
Alhamdulillah...:)

Terima kasih kepada nuffnang yang baik hati...:)
lap yu lebih-lebih -lebih dan lebih..

Nanti bagi banyak2 lagi yer..huhu

xpasti la perlu ke tidak entry ni..
tapi ade orang cakap..
kalau kita buat entry..
nanti nuffnang bagi lagi..

sooo..buat je la...
boleh la update kan...
hehehehehe

11 comments:

*Miss Geli^ said...

dengki occay!..
aku takde be pun

aSmiDar said...

ehh..yer ke??
macam xpecaye jer..
miss geli dah femes dah..
xkan kot???

rendah diri je ni??
hihi

nur said...

bestnya.. rezeki2

Maa said...

alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nk jgk daaaaaaaaaaaaa
buatla ko ma. ma nk daftar xleh buka lg pun
sedeylaaaaaaaaaaaaaa

aSmiDar said...

maa : ore tunggu ma bagi user id ngn paswod je..
huhuh....

msg eh...

aSmiDar said...

nur : Alhamdulillah..:)

BIDUD said...

ida cecah rm100,trus bidud bt..hahahahha

aSmiDar said...

en dud : okey..beres..nanti eda dah boleh cash out eda kabo deh..hehe

Atsuko Ichirou said...

bagi tips sket cm ne nak dpt BE...
huhuu

aSmiDar said...

Atsuko : hehe..nak tips??
eda pon budak baru belajar..tapi kan ase menjadi la tips yg eda dapat dari sorang bloger..

mula2 edit survey kat nuff tu..tulis banyak2 sket pasal kita..
pastu anta email kat nuff mintak BE or tanya la ape2..

nnt cepat die knal blog kita cepatla die bagi BE..hehehe

Atsuko Ichirou said...

oo...
tengs kongsi2....
hehehee