22 September 2010

Dua Hari je lagi ni...

Dua hari je lagi wedding my sis in law bahasa melayunya Kakak ipar aka kakak kepada laki acikk..
nak kawen dah kakak sorang tu..
laki acik adik bongsu, atas laki acik ade sorang kakak..... pon dah kawen jugak..
esok lusa ni baru la tiba turn kakak kepada 2 orang adik ni nak kawen..dapat tangkap tak??
hukhuk...


Acik kat Opis lagi..
walaupon lagi 2 hari nak majlis besar-besaran itu..
Acik tidak membantu walau sekelumit bantuan pon..
Acik kerja..uhukuhukhuk..:(


kalau tak acik la orang yang paling rajin*tipu
hehehehe..
agak2 mak mentua acik Dush...dush... acik tak???
hehehe

psssttt : Orang lain yang nak kawen ...acik yang gelabah nak melaram...voleyyyy???
acik la sangat..:)

12 comments:

~SukEMakAn~ said...

tahniah untuk akak ipar!
hehe

Tomato Gurl's Life said...

acik manjenye..hehe..melaram sakan la..tahniah ye pd akak ipar..cik tom plk rs nak kawin juge..hehe

INCHIK PIPI PAU PANAS said...

kak ida dah kawen okaiy....kene dk dapur je belah tembikai...ank2 dara jadi pengapit...heheheh

just kidding...jgn mareeee...

Jiey^Mien said...

Okeh.. Paham.. Paham..
Ape salahnye melaram.. tumpang sekaki..

aSmiDar said...

sukemakan :Terima kasih juge dari kakak ipa...ngee

aSmiDar said...

cik Tom :Terima kasih ...cik tom Jom la kawen...:)

aSmiDar said...

inchik PPP : aahhh tak kira..nak duk depan feling anak2 dara gak...kuanggg

aSmiDar said...

Jie.: hehe..Tumpang 2kaki kan...:)

Amy Syaquena said...

salam...

congrats for ur sis ter in law..

amy singgah baca entry sambil follow,jemput ke teratak amy ye n follow me too

Sharinginfoz said...

sekali sekala mengelabah ok apa

Cadangan Mengenai Kad Kredit

aSmiDar said...

Amy : Thanks n okey..:)

aSmiDar said...

sharinginfo : hehehe..biasa ek..:)