16 September 2010

Cress Wellness

ni iklan baru lagi..
Aku tertarik menarik kau memang da bom kat iklan ni sebab..

se..se..se..
PROMOSI PERCUMA..
huhu..

rawatan percuma okey..
lepas2 raya ni berat badan bertambah ker, 
muka dah jadi tempat takungan minyak ker..
Aligment lari ke..
bleh try la rawatan ni..percuma sahaja okey..

Try klik tengok..

klik kat Ya! Saya Nak cuba

pastu nanti akan keluar form seperti yang tertera..:)

aku nak try isi ..
tapi lokasi die xde area kelantan ni..

soo..hampa..
tak boleh nak try..
tak kan aku nak pergi jauh2 semata2 nak dapatkan rawatan percuma kot..huhu
ohh tidak...

kalau ade area korang ape salahnya coba..
jangan malu jangan segan..
dan kalau tak percaya lagi bleh tengok testimoni..
okey..:)


pssstt : kak Jemah Viruspadu dah mencoba okey..jadi sila la percaya..tak percaya??try g blog die..;)

4 comments:

Sharinginfoz said...

macam2 jenis iklan kan

aSmiDar said...

haaa..banyak iklan..sume ade..hehe

mAsHiMaRo said...

hehehhe..
i dah berjaya dapat yang free via nuffnang ni!!!!
dah dapat email semalam:)
sekarang tgh tggu jadual dari diorg:)

aSmiDar said...

mashimaro : Beskan kalau dekat..
dah la dapat free..huhu