20 September 2010

Malware membiak kembali..

Aduhhh..
mari pulok menatang tu..
camne nak buat...
bnyak blog yang dah kena ni..
aku punya pon kejap2 jadi popup window malware tu..
Nak buat macamne ek??

Tapi nasib baik tak teruk lagi kat sini..
cara nak selesaikan benda alah ni??

seingat aku tadi nak buka harian metro online..
huhu

adakah ini sebabnya..


psssttt :Sesapa yang baik hati...tolong yer..uhukhukhuk

14 comments:

diana said...

erk...akak tak tau...
huhu..

nur said...

macamna nak elakkannya?

~SukEMakAn~ said...

haaaaaaaaaaa
taw xpe
skali dashboard pon kene
T___________T

aSmiDar said...

diana : huhu..eda pon tak tau ni..hari tu sebab geng bloger y kna virus ni..
skg tak tau la datangnya dari mne..huhu

aSmiDar said...

nur : tak tau mcmne..
tapi kalau kuar benda alah tu mmg tak leh teruskan ke page tersebutla..kalau tak ranap pc..huhu

aSmiDar said...

sukamakan :haaa..die jadi kat dashbord..terkezuzz eda..huhu

Tomato Gurl's Life said...

sori cik tom nak tolong pun xtau...tp maybe ms bw2 tue kot...hrp2 ok la nati...

aSmiDar said...

ermm.mugkin la kot..harap2 okey dan tak bawak kesan yang buruk sangat..:)

Ckin Kembaq said...

salaml.akak..meh nak gtau..pi kat link ni...

http://ariffshah.com/malware-detected-tips-untuk-membuang-warning-google-secepat-mungkin/comment-page-7/#comment-16974

insyaAllah masalah akan selesai..
kena baca banyak kali gak ni..hehhe

aSmiDar said...

okey thanks..ckin punya dah setel ker??

Ckin Kembaq said...

tak gi akak..huhu

deelira@deeliraz said...

hrm.. kalau terkena kat blog zue camne ek..huhu..

aSmiDar said...

ckin : akak ade cara yang akak dah paham..
nnt akak buat entry..:)

aSmiDar said...

zue : nak tau blog kita selamat ke tidak dari malware ni..guna webmaster tools..
nnt eda buat entry..:)