26 September 2010

Sebelum cakap pasal nikah dah dinikahkan...kita tengok diorang dulu...

Alhamdulillah semuanya telah selesai dengan jayanya...
walaupon ade satu benda yang buat acik sentap...hahaha
Acik juge berjaya bersendeng2 kat luar feling anak dara...hehehehe
arini semua orang adalah sangat penat..

termasuk la pengantin2...
nak cerita pasal majlis rasa malas lagi..sebab masih kat kg..almaklumlah line intenet manja macam itik kat sini okey...so acik
cuma nak tunjuk benda ni jer..


eeeeehhhhh..bukan yang ni...jap..uplode yang lain...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ni haa...diorang ni dah mengsetelkan kek waktu orang duk bersanding lagi..
terutama sekali yang baju puteh tu...
mase sume orang sibuk duk bergambar..
die pergi colek kek yang orang nak guna untuk acara potong kek..
dengan baju die abis comot..
dan dengan kek yang dah hilang tulisannya..(hampir hilang ropa kek okey)
boley g2??

terkejut,terketar2 acik tengok cerita pendek tersebut..
acik duk sibuk2 bergambar kat depan..
pastu ade orang datang bgtau acik,..

apo nak dikato..
bondo dah jadi..
keno pasroh jo la..
huhuhuhu...
anak-anak...sib baik ko kocik laei..
kalau dop mosti kamu kono maroh..
hhuhuhu..tapi acik la yang malu...hahaha
tak sentap acik ari tu..
fell nak bergambar banyak torus down...
hahahhaha

psssttt : arini cuti lagi..bos jangan mara aa..penat semalam tolong2 orang kawen

8 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

waaaa....sedapnye mreka makan kek kak..muka masing2 teruja...hehehe

~SukEMakAn~ said...

haha
muke gembira dan xkesah tym makan tu
comei!

aSmiDar said...

Hawa : tu la kata, mesti dorang cakap..ade aku kesah..hahaha

aSmiDar said...

sukemakan : muka tak kisah dan kelakar..macam lapar sangat..huhu

diana said...

makn kek
macam tu la yang sedap..
gagau pakai tangan je..
yang potong2 tu tak sedap..
hahhaha

aSmiDar said...

Diana : haa...kalau boleh nak buat macam makn nasi tu baru syedap...huhu

Nur Hawa Mohd Zin said...

hahahah....dah rezeki depan mata kak..makan aje...nyummy

aSmiDar said...

hawa : haha..dah boleh makan kan..hehe