27 September 2010

Sebelom dan semasa majlis akad Nikah

Ni la budak somel yang curi kek time orang duk bersanding...
huhuhuhu
Ralik duk tengok orang pasang khemah tu..
Mula2 macam ni...duk elok2
Ni orang-orangan tengah pasang khemah
Ni bila dah tak tahan duk elok2...
mama tinggal kejap je..
datang balik dah jadi macam ni kedudukan die...
Ni malam akad nikah..
tema adalah Hijau
sume budak2 somel pakai hijau
Baju2 ni nenek diorang yang sponsor..
sume same..
see..mak budak somel pon hujau jugak..dan yang pasti paling somel
Babah budak somel hijau mengelip g2
Dengan member2 kamcing
(jangan kencing sudah)
Dari kiri :
Bapa mertua ku. abang iparku, Beras Biras dan bakal lagi 2min Birasku



eehhh...dah abis gambar....
okey ni sume gambar malam akad nikah..

mane gambar pengantin perempuan??
Tak boleh tunjuk kat sini
sebab pengantin, mak pengantin dan adik beradik perempuan pengantin pakai purdah..
gambar semua bukak purdah..
so tak boleh tunjuk..
bukan ape..
kang tak pasal-pasal..
"EDA !! SE U IN THE COURT(eja gini ke)"

tak pasal2 jugak la laki acik menduda.....hahahahahahaha


psssttt : Macam tak best jekan tak boleh tengok gambar pengantin..
tapi tak pela, boleh tengok adik pengantin pon bersinar2 mata kan*muntah

7 comments:

EDDIE YUSTIN said...

Salam eda...nak tahu pasal domain ye..layari blog nie tempat saya beli domain..nanti boleh tanya dengan adminnya...

http://amiruldin.com/2010/domain-names-are-now-rm28-80-per-year/

Tomato Gurl's Life said...

nak tgk gmbr pgantin perempuan..huhu

aSmiDar said...

sanggup ke tengok akak lam kandang pesalah adik oit..hehe

~SukEMakAn~ said...

alaaaa
xde pic pengantin letak la pic pelamin
ley tgk tgk
hehe~

aSmiDar said...

haha..sume dah muat tengok muka avik ni eh..hehe..
okey esok acik usha2 mne yg boleh diletak..kih2

iqbalsyarie said...

Saya suka tengok gambar kanak-kanak tu.Comel :)

Entry Baru:
-Yelah,saya ni orang asing...
-Blog review:Langit Ilahi

aSmiDar said...

iqbal : hehe dari gen yang comel jugak tu..huhuh