18 September 2010

Al-Fatihah Untuk Arwah M RAjoli..

pic goggle
Al-Fatihah untuk Arwah
satu lagi insan berbakat besar dalam dunia hiburan tanah air telah menghembuskan nafas..

aku suka lakonan M Rajoli ni..
belakon jadi jahat pon menjadi..
berlakon jadi baik pon menjadi..

memang real..

mengaji Quran pon sedap sore die..

Semoga beliau dicucuri Rahmat dan ditempatkan dikalangan orang2 yang beriman..:)
Amin..


pssstt : Ajal maut jodoh pertemuan sume kat tangan Tuhan..Semoga kita sume tergolong dari golongan yang sempat bertaubat..:)

14 comments:

diana said...

al-fatihah..
betul tu eda..
lakonan menjadi dia ni..
cerita seram ke..
cerita komedi ke..
semua boleh bawa..

Rusydi said...

al fatihah buat beliau..

aSmiDar said...

diana : tu la..
memang jadi..
nak2 part2 jahat nak rogol orang..

bila part baik plak..
Ya Allah baiknya raya baru ni pon ade cerita die..
yang insaf lepas jadi orang jahat tu..

semoga rohnya dicucuri rahmat..:)

aSmiDar said...

Rusydi :) Amin....

S..U..D..@..I..S said...

salam takziah untuk keluarga allahyarham

sabree hussin said...

Semoga allah cucuri rahmat ke atas roh beliau

aSmiDar said...

sudais : Semoga Rohnya dicucuri rahmat:)

aSmiDar said...

sabree : Amin...:)

Ckin Kembaq said...

smoga rohnya ditempatkan dlm kalangan org yang soleh..amin.
suka lakonan dia..and suka sbb dia jaga agama dia...

aSmiDar said...

ckin : Amin..:)

LadyBird said...

Ramainya org tulis tentang Allahyarham M. Rajoli..
sebenarnya lady betul2 kagum dengannya..
Semoga rohnya ditempatkan di kalangan orang2 yang terpilih.. ameeennn..

al fatihah

aSmiDar said...

Lady : Amin..:)
semoga beliau tenang disana...

BLADE EDGE said...

salam kak..

saya pun ada tulis post di blog saya mengenai berita ni.

aSmiDar said...

ooo...nanti akak singgah tengok..;)