21 September 2010

Dalam sedih ade juga gumbira...:)

Sedihnya???

Banyak blog kena Virus..
Yang namanya MALWARE..
kalau mase study dulu..
ade budak genius IT kat Kampus aku tu..die create virus..
pastu virus tu letak nama die sendiri...VOleeeeeyyyy??

kalau nak buang virus tu..
g jumpa die..
kena bagi duit kalau tak silap..
dannnnnn...Die je tau camne nak solve the problem...
huhu..kejam kan...

virus kali ni plak ade yang cakap tak bahaya...
ade yang cakap bahaya goler siot..
tak tau nak pecaya yang mne..
kita teruskan la membaca dan ambik mane yang baik dan tolak tepi mane yang buruk okey...:)

Berita gumbira pulak...

acikk dapat Buffered Earning lagi...;)
yang Num 8 yer..hehehe...


kali ni dari ikea plak..
try la klik...
dapat tengok barang2 secara online mudah jimat dan cepattt....ceehhhh..g2...
ni dia ghopanya iklan tersebut..:)

6 comments:

Atsuko Ichirou said...

cam ne nak dpt BE,,
jeles giler...

Anonymous said...

cmaner virus nie menyerang?
~jaA

aSmiDar said...

Atsuko : Nanti lame2 dapat la tu..

Tips yg eda bljar dr bloger2 lain..

1. letakkan iklan biar mudah dilihat..contonya kat atas sekali seblom header..

2. edit survey=tulis banyak2 sikit
terutamanya bahgian hobi dan cakap la pasal blog kita berkenaan ape..bukan ape nak suh en nuff kenal blog kita je..

3. hantar email kat en nuff..ade contact us tu kan


eda buat sume ni..
2hari terus dapat BE..:)
Try la..

aSmiDar said...

Jaa :bermula dari geng Bloger..pastu dah merebak merata blog..
huhu..bahya ke tak wallahualam...

diana said...

wah..best la eda..
dapat be lagi..
meh la bagi tip!

aSmiDar said...

Diana : Tips kat komen ats..mmg berkesan..teraila..huhuhu